Brugte Biler
 

Bandholm hotel

 

 

Det herskabelige 4 stjernede Bandholm hotel, har en fantastisk beliggenhed på Lollands nordkyst, med strand og havn som naboer. Bandholm er hyggelig by med sjæl, som også er med til at give dit ophold idylliske rammer.

 

Hotellet er bygget i 1886 og har en utrolig charmerende og hyggelig udstråling. Dens klassiske indretning giver hotellet og værelserne en romantisk og afslappende atmosfære.

 

 

 

Hotellets wellness består af en fornem række forskellige behandlinger. Her tilbydes romantiske spa og body behandlinger, som først nydes i jacuzzien (indendørs eller udendørs) med levende lys, efterfuldt af massage. Der tilbydes en lang række massager lige fra rygmassage til hot stone og terapeutisk dybdemassage. Derudover har hotellet mange skønheds og voks behandlinger.

 

Udover wellness, giver hotellets beliggenhed Jer også mulighed for badning, sejlads og golf, hvis I ønsker et aktivt ophold.

 

Hotellet har en hyggelig a la carte restaurant, og café hvor der serveres gode dansk retter lavet af de bedste råvarer. Der er udsigt til smålandshavet, og i sommerhalvåret kan man sidde ude. 

 

http://bandholmhotel.dk/romantisk-ophold